Portfolio

Artikler

I mere end 10 år har jeg leveret flere hundrede artikler til Nordens største fotomagasin, Digital FOTO. Det gælder lige fra test og anmeldelser af det nyeste fotoudstyr til tekniske artikler, der hjælper fotointeresserede i gang med at fotografere og billedbehandle i blandt andet Photoshop og Lightroom.

Her kan du se et lille udvalg og nogle eksempler fra magasinet Historie. På digitalfoto.dk kan du også finde nyhedsartikler og andet, der er tilpasset digital formidling på et onlinemedie.

Du kan swipe til højre og venstre for at se eksempler.

DIF_kameratest1
Historie_1908_D-Dag
Test2

Fotos

Eftersom fotografi er en helt central del af min artikelskrivning, er jeg naturligvis selv passioneret fotograf, og leverer gerne selv billeder til mine artikler. Det kan være alt fra portrætter til koncert-, dyre- sports-, gade- og rejsefotografi til mere eksperimenterende motivtyper. Her kan du se et lille udvalg i forskellige genrer. Klik på et billede for at se det i stort format.

Video

Instruktive videoer kan laves ganske korte og enkle, uanset om der er tale om formidling af lynhurtige tricks på sociale medier, demonstration af interessante produkter eller stemningsfuld reportage. Flere af eksemplerne har været bragt på digitalfoto.dk.