Om

LIDT OM CAPTURA MEDIA

Captura Media er stiftet af Poul Siersbæk og tilbyder journalistik på freelancebasis.


Jeg er uddannet i journalistik fra Danmarks Journalisthøjskole og har desuden en uddannelse som bibliotekar. I mere end 15 år har jeg arbejdet som journalist og redaktionssekretær ved Nordens største fotoblad, Digital FOTO/Bonnier Publications. Her har jeg skrevet og redigeret flere hundrede artikler til både magasin og web om, hvordan man bliver en bedre fotograf, og hvordan man billedbehandler i blandt andet Photoshop og Lightroom. Jeg har testet fotoudstyr og software og leveret forbrugerjournalistik, der hjælper læseren med at træffe de rigtige valg.


Jeg leverer artikler til flere forskellige medietyper, herunder også magasinet Historie (historienet.dk)


Jeg har desuden en fortid som billedredaktør ved Dagbladet Information, hvor jeg igennem en årrække havde ansvaret for avisens billedflow.


Herunder kan du se, hvilke opgaver jeg kan tilbyde.

CAPTURA MEDIA TILBYDER

Journalistik – artikler, reportage, nyhedsbreve.

Captura Media leverer både artikler til trykte medier og til onlinebaseret formidling med SEO for øje. Det gælder fx teknisk baserede artikler, portrætter, rejseartikler og fortællende artikler med den gode historie i centum. Har du brug for nyhedsbreve med et enkelt og klart budskab, klarer jeg også det.

Formidling – kompliceret viden og teknisk information.

Jeg håndterer komplicerede og abstrakte emner, så de er letforståelige. Det kan være overskuelige trin-for-trin-anvisninger eller oversættelse af teknisk stof. Jeg har mangeårig erfaring med at formidle viden om fototeknik, elektronik og redigering, men kan også levere journalistik indenfor andre emner, fx historie.

Visuel formidling - fotografi og video.

Har du brug for visuel kommunikation i form af billeder eller video, kan du udnytte min mangeårige erfaring med billedbårne medier. Jeg kan levere billedmateriale til artikler eller videoer, som understøtter den skrevne historie eller billeder alene. Er der behov for særligt krævende fotoopgaver, kan jeg trække på mit store netværk af specialfotografer.